вул. Нова 80-А
м. Долинська Кіровоградська обл.

+38(066)942-00-12
dmkg28500@ukr.net

Пн - Пт 8.00 - 17.00
Сб. Нд. вихідний

                                                                           

  ogolosenna-pro-tarif-na-sajt-ste-78f6e213d5.doc

Шановні споживачі!

Відповідно до Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції, територіальних громад, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 390 від 30.07.2012 року, комунальне підприємство «Долинський міськкомунгосп» приДолинській міській раді доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити змінутарифу на послуги з поводження з побутовими відходами у житлових будинках, підприємствах, установах та організаціях в м. Долинська.:

Діючий тариф на послугиз поводження з ТПВ м. Долинська був затвердженийрішенням Долинської міської ради № 34 від 20 лютого 2019 року.

Рішенням виконавчого комітету Долинської міської ради№102 від 15.05.2019 року комунальне підприємство «Долинский міськкомунгосп» визначено надавачом послуг вивезення твердих побутових відходів на території міста Долинська окрімвулиць : Соснова, Приморська, Калинова, Ольгерда Бочковського, Нова, Давидова, Богдана Хмельницького, Паркова, Надії, Дружби,бульвару Лесі Українки та провулках Чумацький, Козацький і Східний строком на 12 місяців.

Періодичність надання послуг:

§багтоквартирні будинки з наявністю усіх видів благоустрою – щоденно, двічі на добу;

§багатоквартирні будинки з відсутністю одного або двох видів благоустрою – щотижня;

§будинки приватного сектору з відсутністю одного або двох видів благоустрою - щотижня

В зв’язку зі збільшення обсягів вивезення твердих побутових відходів на 31,4 % та відповідно збільшенням матеріальних витрат (ПММ) на 37%, витрат на оплату праці на 31,6%, інших витрат на 23,1%, комунальним підприємством розроблено економічно-обгрунтовані тарифи на послуги з вивезення та захоронення твердих побутовихвідходів та подано їх на затвердження виконавчого комітету міської ради;

Відсоток зростання планового тарифу: 10% - для населення, 10% - для бюджетних організацій, 10% - для інших підприємств.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 7календарних днівз дня опублікування даного повідомлення(до 1.06.2019 р.) в письмовій формі за адресою: 28500, Кіровоградська обл., м. Долинська, вул. Нова 80-А.

                                                                                                             Адміністрація КП «Долинський Міськкомунгосп»