вул. Нова 80-А
м. Долинська Кіровоградська обл.

+38(066)942-00-12
dmkg28500@ukr.net

Пн - Пт 8.00 - 17.00
Сб. Нд. вихідний

ДО УВАГИ БОРЖНИКІВ ЗА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ!

Комунальне підприємство «Долинське міське комунальне господарство» при Долинській міській раді повідомляє, що на даний час підприємством проводиться робота по стягненню існуючої заборгованості за комунальні послуги в судовому порядку. На всіх споживачів, які мають заборгованість за комунальні послуги понад 3 тис. грн., комунальним підприємством подаються заяви про видачу судового наказу до Долинського районного суду щодо стягнення існуючої заборгованості.

За результатами розгляду заяви судом виноситься судовий наказ про стягнення боргу, який в подальшому направляється комунальним підприємством до Державної виконавчої служби для примусового виконання.

Виконавчою службою при отриманні наказу відразу накладається арешт на все рухоме та нерухоме майно боржника та блокуються всі існуючі рахунки в банківських установах - банківські картки. Наголошуємо, що на даний час, починаючи з травня 2020 року виконавчою службою у боржників блокуються всі банківські картки і як наслідок боржник не може ні отримати свою заробітну плату, ні розрахуватися в магазині, аптеці, зняти готівку в банкоматі, перерахувати кошти з картки, тощо.

Крім того громадяни - боржники з оплати комунальних послуг вносяться працівниками державної виконавчої служби до Єдиного реєстру боржників за комунальні послуги, що як наслідок слугує підставою для заборони виїзду за кордон.

Враховуючи вищевикладене закликаємо всіх споживачів не накопичувати борги за комунальні послуги та самостійно погасити існуючу заборгованість, щоб не допустити блокування банківських карток та накладення арешту на майно!

Адміністрація КП

«Долинський Міськкомунгосп»