вул. Нова 80-А
м. Долинська Кіровоградська обл.

+38(066)942-00-12
dmkg28500@ukr.net

Пн - Пт 8.00 - 17.00
Сб. Нд. вихідний

В рамках підготовки до опалювального сезону 2019-2020 р.р. Долинським міськкомунгоспом проведено ряд ремонтно-відновлювальних робіт:

Капітально відремонтовано чотири котельні: дві по вул. Нова, одна по вул. Сонячна і одна котельня, що знаходиться на території районної лікарні.

Повністю проведена ревізія та заміна запірної арматури внутрішньо будинкових теплових мереж на мікрорайонах 4,5,6, заміна засувок між квартальних теплових мереж та в камерах №1,2 по вул. Сонячна, те ж саме на між квартальних теплових мережах на зовнішній теплотрасі по вул. Центральна. Відремонтовано 8 контактно-поверхневих водонагрівачів.

За рахунок коштів по інвестпрограмі виготовлено 4 колектори з нержавіючої сталі.

Зроблено заміну трубопроводу, ревізію приладів опалення в місцях загального користування 29 багатоквартирних житлових будинків, обслуговування між квартальних мереж теплопостачання протяжністю 5,8 км; ревізію, ремонт та заміну елементів внутрішньо будинкової мережі теплопостачання в 29 будинках; проведено відновлення теплоізоляції мереж теплопостачання у підвальних приміщеннях в 27 багатоквартирних житлових будинках; проведено капітальний та поточний ремонт 9 котлів.

Здійснено попередній огляд та заплановано роботи по закриттю та утепленню дверних та віконних прорізів підвалів, горищ та інженерних вводів в багатоквартирних будинках; продовжуються перевірки ДВК, поточні ремонти покрівель.

За кошти міської ради придбано 300 т відсіву, буде придбано 30 т солі для виготовлення протиожеледного матеріалу.

Вся наявна техніка готова до зимового періоду, це – 5 одиниць снігоприбиральної техніки. Проводиться процедура заключення договорів з 8 підприємствами міста, які будуть задіяні в розгортанні снігу.

В період з 09.09.2019 р. по 13.09.2019 р. :

Дільницею по обслуговуванню газових котелень, теплових міжквартальних мереж та внутрішньобудинкових теплових мереж проведено:

монтаж перепускного клапану котельні №2

наладку електроклапанів

фарбування теплоізоляційною фарбою труб котельні №1,4

ревізію запірної арматури по вул. Нова 56 п.3

Дільницею енергослужби здійснено роботи з підготовки системи автоматизації котельні №2.

Дільницею з управління багатоквартирними будинками проведено фарбування фасаду під'їздів будинку №76 по вул. Нова.