вул. Нова 80-А
м. Долинська Кіровоградська обл.

+38(066)942-00-12
dmkg28500@ukr.net

Пн - Пт 8.00 - 17.00
Сб. Нд. вихідний

В цьому році комунальне підприємство "Долинське міське комунальне господарство" при Долинській міській раді 26.10.2019 року розпочало опалювальний сезон у місті. Кожного року з початком опалювального сезону виникають складнощі при подачі тепла. До диспетчерської служби нашого підприємства кожного дня надходять заявки від мешканців мікрорайону на виконання робіт по усуненню проблем з теплопостачання. На даний час комунальне підприємство підключило усі можливі ресурси на допомогу дільниці по обслуговуванню газових котелень, теплових між квартальних мереж та внутрішньобудинкових теплових мереж для усунення проблем, що виникли. Всі інші дільниці комунального підприємства працюють у звичайному режимі.

Дільницею по вивезенню і захороненню ТПВ проводиться ремонт старих  та виготовлення нових сміттєвих баків.

Дільницею з управління багатоквартирними будинками проведено ремонт покрівлі ганку будинку №66 по вул. Нова, ремонт покрівлі будинку №144 по вул. Центральна. В будинку №88 по вул. Нова (підвал) замінено центральні труби водопостачання.

Працівниками служби благоустрою нашого підприємства висаджено дерева, кущі  в парках "Слава", "Дружба" та на вулицях міста. Також кожного дня проводиться прибирання мікрорайону та центру міста від листя.